Γεράσιμος – Κωνσταντίνα | Γάμος στην Κέα

Γεράσιμος – Κωνσταντίνα | Γάμος στην Κέα

Απο το πρώτο κιόλας ραντεβού που γνωριστήκαμε, όλα ήταν άψογα σχεδιασμένα. Οπως μας τα περιέγραψαν, έτσι ακριβώς έγιναν όλα τις 3 μέρες που βρεθήκαμε στην Κέα.
Εκκλησία, νυφικό, παπούτσια, κοστούμι, στολισμός, open bar, dj ….πολλοί φίλοι και party-party-party!!!!!

Ο γάμος του Γεράσιμου και της Κωνσταντίνας, πραγματικά ήταν ένας αξέχαστος γάμος. Ενα 3ήμερο που δεν αφήσαμε τις “μηχανές” απο τα χέρια μας.

Την Παρασκευή απο το πρωί άρχισαν οι ετοιμασίες. Το βράδυ προηγήθηκε party στο Breeze music bar, στο Βουρκάρι, σε low ρυθμούς, ώστε να ξεσαλώσουν την επόμενη μέρα στο γάμο. Η Κωνσταντίνα όμως με την tiara «bride to be» δεν άργησε να ξεσηκώσει μερικούς. Ετσι το party ξεκίνησε μια ημέρα πρίν.
Το Σάββατο όλα ήταν έτοιμα. Στο επάνω δωμάτιο ετοιμαζόταν ο Γεράσιμος, στο κάτω δωμάτιο η Κωνσταντίνα και όλοι τους οι φίλοι έριξαν την βουτιά τους στην πισίνα και ετοιμάστηκαν για την μεγάλη μέρα!
«Φύγετε απο τη μέση, θέλω να τον παντρευτώ» ήταν τα λόγια της Κωνσταντίνας που πλησίαζε τον Γεράσιμο, στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης στο Βουρκάρι. Μπλέ και λευκό ήταν τα κύρια χρώματα του γάμου, όπου έδεναν αρμονικά με τη θάλασσα και το καλοκαιρινό τοπίο.
Το κέφι άρχισε όταν το ζευγάρι έφτασε στο χώρο που θα γινόταν το party και κράτησε μέχρι το πρωί. Μαγική συνταγή…..φίλοι, φαγητό, open bar, μουσική και πολύ χορό! Οι βουτιές στην πισίνα δεν έλλειψαν…εννοείται.
Την Κυριακή όλοι ήταν πάλι εκεί. Η θέα, η πισίνα, ο ήλιος, οι βουτιές και η μουσική ήταν αρκετά για να συνεχίσουν το party ακόμα μία μέρα παρέα με τους φίλους τους.

Εδώ μπορείτε να δείτε την φωτογράφηση του γάμου τους!!

Κάνε το σχόλιο σου...