Γνωρίστε μας

Λίγα λόγια για εμάς...

Μιχαήλ Χιουτακάκος-Κινηματογράφηση

Δήμητρα Παυλάκη-Φωτογραφία

Μιχαήλ Χιουτακάκος | Κινηματογράφηση
Δήμητρα Παυλάκη | Φωτογραφία

european event videographers association logo excellence
Baby Film society of wedding portrait logo

Είμαστε εκεί, στις πιο συναρπαστικές, τρυφερές στιγμές σας

Είμαστε μια ομάδα συνεχώς σε κίνηση, όπως υποδηλώνει και η επωνυμία μας “Team in Motion”. Ψάχνουμε το πιο ιδανικό φως και την καλύτερη «γωνία» για να αποτυπώσουμε το χάδι, το φιλί, το γέλιο, την αγκαλιά. Βρίσκουμε το πιο ατμοσφαιρικό φυσικό σκηνικό για να απαθανατίσουμε τις στιγμές του ζευγαριού, όταν ο ένας κοιτάζει τον άλλο. Παρατηρούμε το πιο αυθόρμητο, προστατευτικό άγγιγμα προς το νέο μέλος της οικογένειας. Και τελικά κατορθώνουμε με ζήλο, επαγγελματισμό, ποιότητα, άψογη οργάνωση, και κεντάμε ένα υφαντό που αποτελείται χάντρα-χάντρα από τις πιο όμορφες, συναρπαστικές, χαρούμενες, ουσιώδεις στιγμές της ζωής σας.

Το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης, η προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης, η δεξίωση, η φωτογράφηση του νιόπαντρου ζευγαριού την επόμενη μέρα, ο μήνας του μέλιτος, το φωτογραφικό πορτρέτο, ζητάνε τη δική τους προσοχή στη λεπτομέρεια, διακριτικό και με τακτ χειρισμό, απαιτούν μοναδικότητα και σεβασμό στην αντιμετώπιση κι επιλογή του κάθε πλάνου… Οι στιγμές σας γίνονται και δικές μας. Το Φωτορεπορτάζ των οικογενειακών εκδηλώσεων γενικότερα, απαιτεί όχι μόνο εμπειρία και σοβαρότητα, αλλά “θέλει να το ζήσεις από μέσα, να γίνεις κι εσύ καλεσμένος στη χαρά και τη συγκίνηση των ανθρώπων. Πρέπει να είσαι «εκεί» πραγματικά, με όλο σου το «είναι»”, όπως υποστηρίζουν η Δήμητρα και ο Μιχάλης, ιδιοκτήτες της “Team in Motion”. Κι εμείς απολαμβάνουμε την όλη διαδικασία εξιστόρησης κι αποτύπωσης κάθε φορά…

Είμαστε εκεί, και στα πιο σημαντικά εταιρικά events σας

Τα εταιρικά events, είτε αφορούν σεμινάρια, παρουσιάσεις, συνέδρια είτε γυρίσματα βίντεο-κλιπ και διαφημιστικές ή εμπορικές φωτογραφήσεις, είναι άκρως απαιτητικά και προϋποθέτουν εμπειρία, γρήγορα αντανακλαστικά, αντοχές, ευελιξία, συνέπεια και φυσικά επαγγελματισμό. Στην “Team in Motion” είμαστε δοκιμασμένη ομάδα όσον αφορά και τα corporate events κι έχουμε αναλάβει μέχρι σήμερα με επιτυχία αξιόλογες δουλειές, με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Η άψογη οργάνωση της παραγωγής σε ένα γύρισμα, ο συντονισμός των ανθρώπων που συμμετέχουν, τα σωστά τεχνικά μέσα και η προετοιμασία, η κατάλληλη οπτική κι αντίληψη είναι μερικά από τα δυνατά μας σημεία. Και φυσικά, πέρα από τον επαγγελματισμό και την πείρα, φέρνουμε σε κάθε καινούργιο project τη φρέσκια ματιά, τον ενθουσιασμό και τη δίψα για πρωτοτυπία και μοναδικότητα, για αρτιότητα και τελειότητα. Η Φωτογραφική και Κινηματογραφική Κάλυψη Εταιρικών Εκδηλώσεων είναι μια πρόκληση από μόνη της μια κι έχει τους δικούς της κανόνες, και το άψογο αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από επιτακτικό. «Η ποιότητα της δουλειάς σου φαίνεται σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να γίνει το καθοριστικό πλεονέκτημα που θα δώσει πετυχημένη προβολή στον πελάτη, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του». Αρκεί να κάνει τη σωστή επιλογή μαζί μας!