Φωτογράφηση prewedding – Save the date film | Παντελής – Βάγγη

Blog

Φωτογράφηση prewedding – Save the date film | Παντελής – Βάγγη

Φωτογράφηση prewedding + save the date film

Η Βάγγη επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικώς, για το γάμο της που θα γινόταν στις 5.10.13. Μου είπε ότι είχε δεί φωτογραφίες απο το γάμο του Γιάννη και της Γιώτας που έγινε τον Μάρτιο και της άρεσε πολύ η δουλειά μας. Ετσι κλείσαμε ραντεβού για να τα πούμε απο κοντά και να γνωριστούμε.

Σαββατο 20.07.2013 και ωρα 11.30 ο Παντελής και η Βάγγη φτάνουν στο χώρο μας.
Συνήθως στα ραντεβού τους υποδεχόμαστε και εγω και ο Μιχάλης, όμως αυτή την φορά τους υποδέχτηκα μόνη μου, γιατί ο Μιχάλης είχε κάποια δουλειά και θα ερχόταν αργότερα. Παρόλα αυτά ένιωσα πάρα πολυ άνετα και όμορφα με τα παιδιά και ξεκινήσαμε να συζητάμε για τις λεπτομέρειες του γάμου τους. Αφού τους έδειξα κάποιες φωτογραφίες και ψηφιακά άλμπουμ, χωρίς να καταλάβω πως πέρασε η ώρα, ήρθε και ο Μιχάλης και τους έδειξε ότι αφορά το βίντεο. Η Βάγγη όμως συγκινήθηκε βλέποντας τα βίντεο και άρχισαν τα πρώτα δάκρυα. Προσπάθησε να το κρύψει, αλλά δεν τα κατάφερε και ο Παντελής άρχισε να γελάει μαζί της (γιατί την ξέρει πόσο ευαίσθητη είναι) και τελικά κατέληξε με ενα κουτί χαρτομάντηλα αγκαλιά και πολύ γέλιο απο όλους!!!!!

Όλα πήγαιναν μια χαρά μέχρι που είδα κάτι καπνούς έξω απο το παράθυρο και του Παντελή του μύρισε κάτι καμμένο. Σηκωθήκαμε και είδαμε ότι ακριβώς έξω απο το σπίτι είχε πάρει φωτιά ένα αυτοκίνητο. Ειδοποιήσαμε αμέσως την πυροσβεστική, όμως το κακό δεν άργησε, γιατί άρπαξαν τα ξερά χόρτα στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια ενα πεύκο. Οι φλόγες άρχισαν να πλησιάζουν το σπίτι και επικράτησε ένας πανικός. Βγήκαμε όλοι έξω και ρίχναμε με το λάστιχο νερό για να μην επεκταθεί και άλλο η φωτιά. Το σπίτι γέμισε καπνούς, τά μάτια μας έτσουζαν και όλοι είμασταν στην αναμονή του πότε θα έρθει η πυροσβεστική. Θυμάμαι ότι έτρεχα πάνω-κάτω στο σπίτι να δώ αν τα παιδιά μου είναι καλά, να λέω συγνώμη στον Παντελή και στη Βάγγη γι΄ αυτό που συμβαίνει και να παίρνω τηλέφωνο την πυροσβεστική να ρωτήσω γιατί αργούν. Δεν θέλω να αναφερθώ για την συνομιλία μου με την πυροσβεστική…… Φαντάζομαι πως ήμουν εκείνη την ώρα, όταν ήρθε η Βάγγη και μου είπε έλα να σε πάρω μια αγκαλιά!!!! Ντράπηκα εκεινή τη στιγμή, όμως το δέχτηκα. Πραγματικά ηρέμησα απο τον πανικό που βρισκόμουν και μου είπε ότι με την αγκαλιά ανταλλάσεις ενδορφίνες και ηρεμείς. Απόρρησα αλλά όντως έτσι έγινε!!!!! Βάγγη σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά πααααρα πολύ, εκείνη τη στιγμή ήταν το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις . Μετά απο 15-20 λεπτά ευτυχώς ήρθε ένα πυροσβεστικό όχημα και σε 5-10 λεπτά στείλανε άλλα 2 οχήματα. Όλα επιτέλους είχαν τελειώσει και είμασταν όλοι καλά! Περιμέναμε λίγη ώρα μέχρι να φύγουν οι καπνοί και η μυρωδιά του λάστιχου μέσα απο το σπίτι και επανήλθαμε όλοι εκεί που είχαμε σταματήσει.

Αφού συζητήσαμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και κλείσαμε την ημερομηνία, μας ζήτησαν να κάνουμε και μια φωτογράφηση πρίν απο το γάμο για να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες στο προσκλητήριο τους, το οποίο θα ήταν σαν φίλμ. Ήθελαν δηλαδή 4 φωτογραφίες να χρησιμοποιήσουν και το concept θα ήταν να φωτογραφηθούν μπροστά σε ένα μαυροπίνακα που έχουν στο σπίτι τους και να ζωγραφίσουν καρδούλες, ήλιο, συννεφάκια κτλ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που επέλεξαν για το προσκλητήριο τους!!!

fotografisi_prewedding_gamos_savethedate_pavlaki_prosklisi

Save the date film
Με αφορμή την φωτογράφηση, τους προτείναμε να κάνουμε ένα SAVE THE DATE FILM λίγο διαφορετικό και ενθουσιάστηκαν.
Όταν έφτασε η μέρα, η Βάγγη είχε άγχος, ντρεπόταν αλλα ήξερα ακριβώς τι ήθελε και της το χρωστούσα…….μια αγκαλιά να ανταλλάξουμε ενδορφίνες!!!!!!

Για το film αυτό χρησιμοποιήθηκαν 750 φωτογραφίες απο τις 2500 που τραβήχτηκαν αρχικά!!!

Παντελή και Βάγγη σας ευχόμαστε να είστε παντα αγαπημένοι και τόσο ταιριαστοί!!!!! Εννοείται ότι στο γάμο σας θα τα «κάψουμε» όλα!!!!!

Κάνε το σχόλιο σου...